Előszó

Egy kutya mindenki életét megváltoztatja. Olyan színt, változatosságot, varázst visz a mindennapokba, hogy később el sem tudjuk képzelni, hogy lehettünk meg korábban nélküle. Nap, mint nap hétköznapi csodák történnek velünk.

2015-01-25 | Gál Norbert | 694


A kis bosszúságok visszatekintve ugyanolyan kedves sztorikként maradnak meg bennünk, mint az eleve kellemes pillanatok, melyekből természetesen jóval több akad.

Csak remélhetem, hogy az ezen könyvben szereplő kis történetek – melyeket egy kutya valószínűleg nem minden esetben hétköznapiként él meg – az olvasót is elrepítik abba a világba, melyben feleségemmel és családtagjainkkal nap mint nap élünk.

Tehát a legtöbb köszönet Zoé kutyánknak jár, mert az Ő esetei, csetlései-botlásai, nevetésre késztető konfliktusai nélkül meg sem fordult volna a fejemben, hogy közgazdász létemre szabadidőmben írásra adjam fejemet.

Ajánlom ezt a könyvet feleségemnek, Bettynek, aki kitartásával és csodálatos egyéniségével mindig új erőt ad nekem munkámban és az életben. A könyv írása közben is rengeteg ötletet és instrukciót adott. Megerősített számára is helyesnek ítélt döntéseimben és kérdéseimre adott válaszai kivétel nélkül segítséget nyújtottak.

Amennyiben a könyvben leírt események más történésekkel egybeesnek, vagy azokkal hasonlatosak, az csak a véletlen műve lehet, hiszen Csupaláb Zoé csak egy van.

Most már nincs is más hátra, mint üljünk fel a meseszőnyegre, repüljünk Varázsföldre és lássuk, milyen is (lehet) az élet egy kutyus szemszögéből!

Gál Norbert
Címkék: előszó
Vissza a többi bejegyzéshez
15.803    10    3

Történetek egy magyar vizsla mindennapjaiból

Kövess a Facebook-on is!