Sárgarépapüré burgonyával

Sárgarépapüré burgonyával

2015-01-17 | Maya | 273


Adható 6 hónapos kortól

Hozzávalók:

3,5 dkg sárgarépa
6,5 dkg burgonya

Elkészítés:

A sárgarépát a krumplival együtt fedő alatt kevés vízben puhára főzzük, majd szitán áttörjük, és a főzőlével kikeverjük.

Az alaposan megmosott burgonyát héjában is megfőzhetjük, illetve tűzhely sütőjében meg is süthetjük. A színes főzeléknövényeket pedig főzés helyett párolhatjuk. Ezek az eljárások zöldség vitamintartalmát jobban kímélik és az étel ízletesebb is lesz!

Nagyobb babának, felnőttnek is adható étel pl. gyomorrontás esetén (nyugtatólag hat).



Címkék: főzelék 6hó
Vissza a többi bejegyzéshez
124.192    586    1    6

Amikor a hozzátáplálás elkezdődik...