Ez a promóciós sáv belépés után nem jelenik meg

Vajas nudli

Hozzávalók 6 dl húsleves alap 4 ek vaj 2 dkg liszt 2 db tojás 10 dkg parmezán sajt (reszelt) 2 csipet só

2016-12-15 | Wittmann Adrienn | 106


Elkészítés

1. Olvasszuk fel a vajat egy lábasban, keverjük hozzá a lisztet, mintha rántást készítenénk. Sózzuk, annyi húslevest adjunk hozzá, hogy kemény, csomómentes tésztává váljon.

2. Vegyük le a tűzről. Adjuk hozzá a reszelt sajtot, felvert tojást, szép simára keverjük.

3. Húsleves maradékát forraljuk fel. A tésztából apró galuskákat formázzunk.

4. A forró levesben főzzük ki a nudlikat, akkor kész, mikor felúszik a víz tetejére.
(Tálalhatjuk húslevesben, de forró vajon is átfuttathatjuk)

5. Tetején reszelt sajttal tálaljuk




Címkék: olaszhét-finom
Vissza a többi bejegyzéshez