Ügyviteli rendszer a felhőben

Divatos dolog ma az ügyviteli rendszert távolról, az úgynevezett felhőben elérni.

2015-06-30 | GNSoft | 747


Persze minden felhő alapjául ugyanúgy fizikai szerverek szolgálnak, mint korábban, de azokat virtuálisan sokkal gazdaságosabban osztják fel és használják.

A felhő segítségével megoldható az is, hogy ha a virtuális szerver (felhőszerver) alapjául szolgáló fizikai szerver megsérül, átveszi a szerepet egy másik fizikai szerveren lévő másolat és késedelem nélkül folytatható tovább a munka.

A felhőben történő rendszer elérés ugyanúgy az interneten keresztül történik, bárhonnan, bármikor.

A másik előny, hogy kliens oldalról (amely eszközről elérik a felhőt) nincs szükség nagy erőforrásokra, hiszen a lényegi munkát a szerver végzi, a kliens gépre a megjelenítés és a vezérlés továbbítása, valamint a nyomtatás tartozik.

A harmadik előny, hogy bármilyen eszközről elérhető olyan könnyen, mint egy weboldal, az asztali géptől és laptoptól kezdve a táblagépeken keresztül a mobilokig.

--------------------------------

A GNSoft saját terméke a ProDiuS Integrált Rendszer. http://gnsoft.hu/prodius.php

A rendszer akár a GNSoft felhőszerverén is üzemeltethető/elérhető. A GNSoft felhőszolgáltatása Felhőügyvitel néven érhető el. http://felhougyvitel.hu/  
Címkék: felhő cloud
Vissza a többi bejegyzéshez
13.986    10    2

Számos kérdés és probléma merül fel, mikor általában az ügyvitelről van szó. Ebben a blogban minden kényes témára sort kerítünk.

Kövess a Facebook-on is!