legjobb, legérdekesebb idézetek

legjobb, legérdekesebb idézeteket gyűjtögettem össze

2015-06-17 | Moncsi | 648


Facebookon úgy látod boldog vagyok, de ha élőben látnál, látnád, hogy legbelül meghalok.. 

~Sose kerül pénzbe az , amiért igazán érdemes élni ! :)

~Az élet leszarja a két szép szemed. :/

~Tudom hogy szép vagyok a magam módján, és rengeteg bókot kapok a barátaimtól is, de valamilyen módon ez nem elég nekem. Én csak egy embernek szeretnék gyönyörű lenni .. és az te vagy!♥

~Egy kapcsolat kezdete: Én is Téged... :)                                               Egy kapcsolat vége: Te is az enyémet... :)

Nem az számít, hogy mit - Hanem, hogy kitől..

~Muszáj fel tenned a kérdést magadnak:az hiányzik,hogy legyen valaki melletted,vagy az,hogy Ő legyen az a valaki?

~Fiúk a rossz lányokat szeretik nem az olcsókat...

~Csak akkor hiányzol, amikor lélegzem!

~Szükségem van, egy ölelésre TŐLED !

~A szeretet nem azért van ingyen, mert nem ér semmit, hanem azért, mert megfizethetetlen...

~Köszönöm az ex pasijaimnak, hogy olyan hülyék voltak, hogy elhagytak! Már boldog vagyok mással !

~ Az élet minden csatája arra jó, hogy tanuljunk valamit belőle,még azokból is, amelyeket elveszítünk..Egy pillanatnyi türelem nagy bajtól óvhat meg ~ egy pillanatnyi türelmetlenség tönkreteheti egész életedet.
 
Mi rosszabb? Elveszíteni valamit, vagy meg sem kapni?
 
Aki küzd veszthet, de aki nem harcol, az máris veszített.
 
Csak addig volt könnyű nélküled az élet, míg nem tudtam, hogy létezel.
 
Az az igazság, hogy az emberek nem igazán képesek összetört szívvel működni.
 
Nem akartam elengedni, nem akartam még egy centivel sem távolabb lenni tőle, a végtelenségig így akartam lenni, ölelni, folytonosan érezni a bőre melegét, érezni ahogy dobog a szíve.
 

A szomorúság kerget maga előtt. Három ilyen este volt az életemben. Mindegyik váratlanul jött, és szomorúsággal vert meg; könnyben és holdfényben mosott. Az ember igazán nagy és tiszta csak igazán egyedül lehet. Minden, amihez mások is kellenek, mulandó. Szerelem, gazdagság, hatalom.
 
Ne tekints hátra, ne vájkálj a múltban, mert ami elmúlt, elmúlt. És ne aggodalmaskodj a jövő miatt, mert az messze van. Élj a jelenben és tedd olyanná, hogy érdemes legyen visszaemlékezni rá.
 
Nézd meg mennyit küszködik egy pici, amíg járni tanul! Ugyanígy kell "tanulni" a szeretet, a boldogságot, a harmóniát, az örömöt, a lelkesedést...Úgy hívjuk ezt, hogy önmegvalósítás!
 
A szeretet erősebb, mint az akarat.Ez mindennek a mozgatója. Mert ha valamit nagyon szeretnék, az mozgósítja az akaratomat - de hiába akarok valamit, attól még szeretni nem fogom. Vagyis fordítva nem működik a dolog.
 
Az a probléma a saját magunkat lelkesítő szavakkal, hogy a szívünk mélyén tudjuk: nem igazak...
 
Könnyebb szerelembe esni, ha még nem szeretünk, mint megszabadulni szerelmünktől, amikor szeretünk.
 

Átsírt éjszakák, elvesztett barátok,A világ közepén magadat egyedül találod.
 
Mert mi fontos? Az élet. Más semmi, csak az az egy. Az élet: a nyugodt és megelégedett élet, melyben az ember békét köt önmagával és a világgal, és nem vágyik sehova és semmire, még arra sem, hogy teljék az idő. Ezt talán boldogságnak lehetne nevezni, pedig nem az. A boldogság már nyugtalanító és aggodalmat ébreszt. Félelmet, hogy egyszer véget ér. A nyugalom az maga a végtelenség, bölcs, szelíd, emberséges élet: úgy folyik, hogyha közben véget érne, nem is venné talán észre az ember.
 

Boldogok, akik észreveszik a diófában a bölcsőt, az asztalt és a koporsót és mindháromban a diófát, mert nemcsak néznek, hanem látnak is.
 

Pár méter választ el tőled, mégsem közeledhetek. Jópár éve tetszel, mégis fényévekre vagy tőlem. Ha kinyújtanám a karom elérnélek, de akkor is csak mellettem lennél, és nem velemCímkék: legjobbidézetek
Vissza a többi bejegyzéshez
46.091    239    1    2

Sziasztok ! szeretném nektek megmutatni kedvenc idézeteimet valamint